HTML

Megújult a villanyszerelői honlapunk

2013.12.30. 01:29 | CsodaCsiga | Szólj hozzá!

Nagyobb átalakításon esett át a honlapunk. Főleg szerkezetileg, hogy az érdeklődőknek jobb élményt és információt tudjon adni az oldal. Már megtalálhatóak a villanyszerelési videók, segédletek.

arculat.jpg

A képgalériánk is megfelelően működik, ahova mindig töltünk fel újabb és újabb képeket az elkészült munkáinkról. Bővebben kifejtettük mely tevékenységeket vállaljuk el, és hogy milyen áron dolgozunk. Sok villanyszerelő oldalon alig tüntetnek fel árakat, vagy csak ígérgetnek, hogy ők a legolcsóbbak, de jól dolgoznak, holott ez egyáltalán nem tükrözi a valóságot.

A mi oldalunkon azt kapja amit lát, nem rejtünk semmit sem véka alá. Megmutatjuk, hogyan dolgozik egy villanyszerelő, milyen munkálatokat kell elvégezni egy panel fürdőszoba felújítása során. Nem érheti meglepetés.

Tudni fogja pontosan a szerelés lépéseit, mikor mire számíthat, és ennek köszönhetően előre tud tervezni. Mind anyagköltségben.

Nézzen be hozzánk, döntse el Ön mit szeretne:

http://www.villanyszerelesazonnal.hu/video.html

Címkék: kiszolgálás éjjel nappali villanyszerelő budapesten villanyszerelési árak látványos honlap kedvező árak

A bejegyzés trackback címe:

https://villanyszerelesazonnal.blog.hu/api/trackback/id/tr205716972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása