HTML

Villanyszerelés Azonnal

2011.11.28. 11:51 | CsodaCsiga | Szólj hozzá!

Pár szó a biztosítékokról:

A biztosítékokat tilos talpalni, megpatkolni vagy áthidalni, mert e módszerek a vezeték illetve a készülékek túlterhelését okozza, egyben tűzveszélyes. Áramvédő kapcsolót vagy biztosítékot csak szakember cserélhet!

De tényleg fontos, ha valakit netántán megráz az áram, azonnal menni kell, lekapcsolni a biztosító táblát, mert csak utána szabad hozzányúlni, a bajbajutotthoz. Mert ha úgy nyúlunk hozzá, hogy még az áram átmegy a testén , akkor rajtunk is ugyan úgy át fog menni az áram, egyszóval minket is megráz az áram. Ezért fontos tudni, hogy hol van ez a doboz a lakásban, hogy tudjuk lekapcsolni. És hogy szakszerűen működik. Mert netántán egy megbarkácsolás esetén, lehet úgy látjuk lekapcsoltuk az áramot, de sajnos az áthidalásnak köszönhetően, ez mégsem sikerült. Szóval egy a lényeg, figyeljünk saját és mások életére, szakembert hívjunk, hogy biztos ne legyen bajunk...

Címkék: budapest munka profi villanyszerelés villanyszerelő azonnal nonstop

A bejegyzés trackback címe:

https://villanyszerelesazonnal.blog.hu/api/trackback/id/tr83418145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása