HTML

Villanyszerelés azonnal

2011.11.27. 13:17 | CsodaCsiga | Szólj hozzá!

Húúú nagyon hideg van mostmár odakint, mindenki aki tehette, szépen beindította a kályhát, cserépkályhát kandallót. Ami csöppet sem veszélytelen, főleg, ha nincs meg az éves ellenőrzése a kéménynek és a kandalóónak, cserépkályhának, kályhának.

Milyen veszélyeket rejt ez a fűtőberendezés? Gondolta volna, hogy akár az életébe is kerülhet, ha nem figyel oda rendesen.

A szén-monoxid egy szintelen szagtalan gáz, mely mérgező. Nem látjuk nem halljuk nem érezzük. Így nagyon veszélyes. Védekezni nagyon nehezen lehet ellene.

Nem egy hiradás szól ilyen halálesetekről, hogy szén-monoxid mérgezésben elhunyt egy család. Legyen előrelátó, és becsülje meg az életét, évente ellenőriztesse a fütőberendezését, megfelelő szakemberrel, és ha tud vegyen szén-monoxid mérő készüléket, ami segíthet a haláleset elkerülésében... Nagyon FONTOS óvja maga és CSALÁDJA életét.

Címkék: budapest halál figyelem villanyszerelés megelőzés villanyszerelő kályha kandalló szén monoxid cserépkályha nonstop

A bejegyzés trackback címe:

https://villanyszerelesazonnal.blog.hu/api/trackback/id/tr143415065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása